Expositie Biokunst, ‘Verteerbaar’

Tien (inter)nationale kunstenaars en meerdere wetenschappers, performances, lezingen en een concert…

Onder de paraplu ‘Verteerbaar’, de naam van deze expositie, ontplooit Artphy deze zomer vele activiteiten. We openden feestelijk op 5 augustus, om 15:30, door Tjeerd Jongsma, directeur van Institute for Sustainable Process Technology en Fascinating. En gaan door tot en met 22 October..

Tjeerd Jongsma

Dit zijn de deelnemende kunstenaars:

(klik op de naam om een afbeelding van een kunstwerk te zien)

De komende tijd zijn er allerlei interessante activiteiten:

Als eerste de boekpresentatie op 26 augustus..

Lezingen en performances – kijk hier..

In het Artphy weiland aan de Kempkebosweg is (voor wie hoog genoeg vliegt) deze noodkreet aan de kosmos te lezen, naar een idee van Domenique Himmelsbach de Vries. Je komt er door langs de raven van ‘Dialoog’ van Hugo Duchateau van de weg af te lopen…