Evenement Poeziedag

07.07.2019

In het kader van beek in beeld organiseert Artphy een literair-muzikale dag met als titel: En aan je voeten gaat het water s Morgens om 11:00 tot ca 12:00 is er een happening bij het Theater van de Natuur, waar leerlingen van Ubbo Emmius Stadskanaal en de RSG Ter Apel performances geven. Enkele dichters van wie verzen in de dichterstrap gebeiteld zijn dragen voor uit eigen werk (o.a. Jean Pierre Rawie en K. Schippers). Het adres: Dennenweg, 9551VJ Sellingen.
Voor 7,50 kunt u een lunch genieten, tussen 12:30 en 13:45. Graag uiterlijk voor 6 juli doorgeven via info@artphy.nl!
s Middags van 14:00 tot ca 16:00 is er in Artphy een literair-muzikale salon met optredens van zangeres Marlene Bakker, gitarist-zanger Mark Schimmel en de dichters Fieke Gosselaar, Tonnus Oosterhoff, Willem Jan van Wijk en Lilian Zielstra. Reserveren wordt op prijs gesteld.

De presentatie is in handen van Hans ter Heijden, die het programma in samenwerking met Artphy samenstelde.